Skip navigation

Dostava i povrat robe

Dostava:

Vaša će narudžba biti obrađena unutar očekivanog datuma isporuke (i moguće unutar vremenskog okvira) navedenog u potvrdi otpreme, osim ako se ne dogodi događaj izvan naše kontrole. To je obično 72 do 96 sati (3 - 5 radnih dana) ako naručite prije 14:00 CET. Ako ne možemo ispuniti predviđeni datum isporuke zbog događaja koji je izvan naše kontrole, kontaktirat ćemo vas s revidiranim predviđenim datumom isporuke.


Poništenje:

Ako ste uspješno naručili i predomislili se, jednostavno odbijte isporuku. Za povrat robe imate do 14 dana, pazite da uređaj vratite u originalnom pakiranju.


Povratak:

Ako ste primili uređaj, ali ste se predomislili, možete ga vratiti u roku od 14 dana. Provjerite jeste li vratili uređaj u originalnom pakiranju i uključite sav pribor koji je bio uključen u vašu narudžbu.

Koristite unaprijed plaćenu naljepnicu za povrat koju ste dobili s uređajem.

Zalijepite naljepnicu za povrat na vanjsku stranu kutije i priložite povratnicu koju ste primili. Predajte vraćeni proizvod na bilo kojem sabirnom mjestu.

Ako više nemate povratnu naljepnicu, obratite se našem timu korisničke službe putem Whatsappa koji vam može izdati novu povratnu naljepnicu.


Razmjena:

Ako mislite da ste kupili pogrešan proizvod, obratite se našoj korisničkoj službi putem Whatsappa i jedan od naših stručnjaka rado će s vama razgovarati o mogućnostima zamjene.


Jamčiti:

Dyson strojevi dizajnirani su za kontinuiranu visoku učinkovitost. Ako se uređaj Dyson koristi prema namjeni i pokvari se tijekom dvogodišnjeg jamstvenog roka, naša je odgovornost popraviti ga ili zamijeniti. Međutim, postoje određene okolnosti u kojima Dysonovo jamstvo ne pokriva popravak ili zamjenu stroja. Više informacija možete pronaći ovdje.