Skip navigation

Podrška za sušilo za kosu Dyson Supersonic™ Professional

Ovo je stranica podrške za frizere. Ovdje možete pronaći korisne savjete, videovodiče, savjete za održavanje, korisničke priručnike i puno više toga.

Sušilo za kosu Dyson Supersonic™ Professional

Registrirajte svoje sušilo za kosu

Registrirajte svoje sušilo za kosu i dobivate trenutačni pristup vodičima, korisničkim priručnicima i više. Prilagođenu podršku za svoj uređaj možete dobiti i izravno u svoj pretinac.

Upotreba vašeg sušila za kosu

Pogledajte naš videovodič i naučite sve o značajkama svog sušila za kosu i pogledajte kako ga možete najbolje iskoristiti.

 • Sušilo za kosu Dyson Supersonic™ Professional

  12 kombinacija za savršenu fen-frizuru

  Precizne postavke za svakog klijenta. Maksimalna fleksibilnost za različite tipove kose i frizure.

 • Uvećani prikaz tipke za hladan zrak

  Hladni zrak za postojanu frizuru

  Možete pritisnuti i zadržati tipku Hladan zrak da biste oblikovali frizuru. Hladni se zrak može aktivirati tako da pritisnete i zadržite tipku za upravljanje temperaturom.

 • Slika iz videozapisa o upotrebi nastavaka

  Kratki vodič za nastavke

  Pogledajte kako se nastavci upotrebljavaju na različitim tipovima kose a da bi se postigli najbolji rezultati.

Instagram

"Kako biste otkrili nove frizure i usavršili svoju tehniku, zapratite @dysonHair na Instagramu"

Zapratite @DysonHair
YouTube

"Više savjeta o oblikovanju kose i informacija o njezi kose potražite na našem YouTube kanalu."

Posjetite naš YouTube kanal

Održavanje sušila za kosu

Ove informacije o filtru namijenjene su frizerima koji imaju sušilo za kosu Dyson Supersonic™ Professional s dvodijelnim filtrom. Ako ja vaše sušilo za kosu opremljeno jednodijelnim filtrom, drugačiji je postupak čišćenja.

Uvećani prikaz filtra Dyson

Uvećani prikaz filtra Dyson
Profesionalno sušilo za kosu Supersonic

Zašto je važno redovito čistiti filtar?

Na taj se način unutarnji sastavni dijelovi sušila za kosu čiste od različitih proizvoda za oblikovanje, komadića kose i prašine koji bi mogli dovesti do toga da sušilo za kosu ne radi kako bi trebalo. Zato je važno redoviti čistiti filtar ili onda kad vas LED svjetlo na to upozori.

Profesionalno sušilo za kosu Supersonic

Čišćenje filtra brzo je i lako

Filtar sušila za kosu čisti se u sedam jednostavnih koraka.

 • 1. korak

  Skinite jedinicu filtra

  Iskopčajte sušilo za kosu iz struje i pustite ga da se ohladi prije čišćenja jedinice filtra. Uređaj uhvatite za dršku i jedinicu filtra povucite prema dolje na kabel.

 • 2. korak

  Obrišite mrežicu filtra

  Lagano povucite i otvorite jedinicu filtra i klizno je skinite s kabela. Mrežicu filtra obrišite suhom krpom koja ne ostavlja dlačice da biste uklonili sve ostatke.

 • 3. korak

  Namočite jedinicu filtra

  Jedinicu filtra pustite da se namače u toploj vodi sa sapunicom najmanje 30 minuta. Preporučujemo da upotrebljavate šampon za pročišćavanje ili sredstvo za pranje posuđa.

 • 4. korak

  Vađenje unutarnjeg filtra

  Unutarnji filtar izvadite iz kućišta filtra.

 • 5. korak

  Lagano ga istrljajte, isperite pa osušite

  Vrhovima prstiju lagano istrljajte i temeljito očistite svaki dio. Isperite oba dijela jedinice filtra i osušite suhom krpom koja ne ostavlja dlačice.

 • 6. korak

  Vraćanje unutarnjeg filtra

  Provjerite jesu li svi ostaci uklonjeni prije postavljanja filtra u kućište filtra.

 • 7. korak

  Vraćanje jedinice filtra

  Lagano gurnite i otvorite jedinicu filtra i klizno ju umetnite na kabel, Jedinicu filtra klizno pomaknite prema ručki i zakrenite dok ne klikne na mjesto.

Korisnički priručnik sušila za kosu Dyson Supersonic™ Professional

Preuzmite svoj korisnički priručnik sušila za kosu Dyson Supersonic™ Professional

Korisnički priručnik sušila za kosu Dyson Supersonic™ Professional

2.2MB

Česta pitanja

Sušilo za kosu Dyson Supersonic™ Professional napravljeno je posebno za upotrebu u frizerskim salonima s filtrom koji ispunjava potrebe užurbanog salona. Isporučuje se koncentratorom za oblikovanje Professional, a komercijalni se model isporučuje sa standardnim koncentratorom za oblikovanje. Izdanje Professional opremljeno je dužim kablom (3,3 m).

U užurbanim okruženjima salona, zagađivači kao što su lak za kosu i prašna u filtar uvlači snažan digitalni motor Dyson V9. Napravili smo, a radi zaštite tehnologije unutar sušila za kosu Dyson Supersonic™ Professional, dubinski sustav filtracije s pletenom mrežicom od 2.600 μm. Zanimljivo je da smo tijekom naših ispitivanja utvrdili osam različitih okruženja salona diljem svijeta. Filtar smo napravili tako da se može nositi s tim.

Filtar je potrebno redovito čistiti da bi se održala učinkovitost. Obavijestit će vas treperava bijela LED svjetla. Filtar možete čistiti prema uputama iz letka o čišćenju filtra koji se isporučuje sa sušilom za kosu ili s pomoću videozapisa i smjernica na ovoj stranici. Ako tri crvena svjetla ostaju uključena nakon čišćenja, isključite sušilo za kosu i obratite se Dysonovom stručnjaku.

Ako crveno ili bijelo LED svjetlo neprekidno treperi, to može značiti da je potrebno očistiti filtar. Filtar očistite prema uputama iz letka o čišćenju filtra koji se isporučuje sa sušilom za kosu ili s pomoću videozapisa i smjernica na ovoj stranici. Ako tri crvena svjetla ostaju uključena nakon čišćenja, isključite sušilo za kosu i obratite se Dysonovom stručnjaku.

Jeste li vlasnik?

 • Activate your guarantee icon

  Aktivirajte svoje jamstvo

 • “Find

  Pronađite pravi alat

 • Find the right part icon

  Pronađite pravi dio

 • Troubleshooting icon

  Potražite pomoć za svoj stroj