Skip navigation

Istražite Dysonove svjetiljke

Jarko svjetlo koje trebate, baš tamo gdje vam je potrebno. Preoblikuje dnevne i poslovne prostore dugotrajnim LED svjetlom.

Close up of technology inside the optical head

Dysonove svjetiljke napravljene su da podrže dobrobit i visoku učinkovitost uz prilagođenu optiku i tehnologiju Heat Pipe koja desetljećima održava kvalitetu svjetla.1

Preoblikuje. Prilagođava se. Pametno prati dnevno svjetlo.

S preko 60 godina dosljedne kvalitete svjetla.1

Česta pitanja

Uz svjetiljku Dyson Solarcycle Morph™ možete upravljati i prilagoditi svjetlo u spavaćoj sobi. Upotrijebite način rada za buđenje da biste stvorili prirodnije uvjete za buđenje postavljajući svjetlo da se postupno spaja sve do trenutka buđenja. Ili upotrijebite opušteni način rada za toplo, opuštajuće svjetlo male jačine, no dovoljne svjetline za čitanje. Svjetlo možete prilagoditi prema svojim željama putem aplikacije Dyson Link.

Svjetiljka Dyson Solarcycle Morph™ napravljena je da bi desetljećima pružala dugotrajno svjetlo visoke kvalitete. A za zadatke kod kojih je potrebna velika preciznost, može pomoći u smanjenju naprezanja oka i zaštiti očiju od sjaja. Stolna svjetiljka Dyson Solarcycle Morph™ može se postaviti da se automatski prilagođava i može se njome upravljati preko aplikacije Dyson Link.

LED svjetla. ako se pravilno ne hlade, mogu se brzo pregrijati što može izazvati da one izblijede i izgube boju. Svjetiljka Dyson opremljena je tehnologijom Heat Pipe, sličnu onoj koja se upotrebljava na satelitima. Zabrtvljena bakrena cijev učinkovito izvlači toplinu iz LED žarulja čuvajući kvalitetu svjetla i do 60 godina.1 Tehnologija Heat Pipe omogućuje da Dysonove svjetiljke za zadatke upotrebljavaju ugrađeni LED čip visoke učinkovitosti kao izvor svjetla, a leće osiguravaju izvrsnu kvalitetu svjetla i sjene.

Većina svjetala ne ostaje ista. 
Svjetlo sve mijenja. 


Dyson Solarcycle Morph overview

Precizno osvjetljenje na dohvat ruke. 
Uz aplikaciju MyDyson.2

Lighting on Dyson Link App

Kupujte izravno od Dysona.hr

1Uporabni vijek LED svjetla temelju se na mjerenju L70 prema normi IEC 62717 s procijenjenom upotrebom od 8 sati dnevno. Stvarni se rezultati mogu razlikovati.

2Spojena na aplikaciju MyDyson prilagođava svjetlinu ovisno o prirodnom svjetlu na vašoj lokaciji i omogućuje ručne unose za još preciznije i personalizirane postavke. Zahtijeva uređaj za pokretanje aplikacije, 2.4GHz ili 5GHz Wi-Fi vezu ili mobilne podatke i podršku za Bluetooth® 4.0. Za kompatibilnost aplikacija, potražite 'Dyson Link' u iOS App Store ili Google Play Store. Primjenjuju se standardne cijene poziva i poruka.