Skip navigation
Dyson 360 Vis Nav logo


Najnovija tehnologija

Preglednost od 360° u najsnažnijem robotu1

Robotski usisavač Dyson 360 Vis Nav s vizualnom navigacijom od 360°

Najnovija tehnologija

  Vizualna navigacija od 360° za inteligentno čišćenje

  Povezivanje s pametnim domom putem aplikacije MyDyson™

  Produžna bočna cijev automatski čisti do samog ruba

Trenutno nedostupno
1.299,00 €

Keep me updated

Sorry, this product is currently out of stock. Please leave us your email address if you'd like us to notify you when it's available.

Please leave this blank
Please do not change this field

x

Najsnažniji robot

6 puta jače usisavanje nego kod ostalih robotskih usisavača2

Slika presjeka robotovog motora Dyson Hyperdymium
 • A Dyson Hyperdymium motor metszeti képe

  Erőteljes Dyson-szívóhatás. Egy robotporszívóban.

  A Dyson Hyperdymium™ motor akár 110 000percenkénti fordulatszámon is képes működni, ezzel is biztosítva a robotporszívó verhetetlen szívóteljesítményét.³

 • A Dyson úttörő ciklonjának metszeti képe

  A szívóerő a kezdetektől erős, és az is marad.

  A Dyson szabadalmaztatott ciklonja 100 000 g erőt hoz létre, majd a légáramból szívja fel a port, így takarítás közben nem lép fel szívóerő-veszteség.⁴

 • A nagy teljesítményű processzor metszeti képe

  Erős, amikor szükség van rá

  Nagy teljesítményű processzor segíti a feltérképezésben és a környezethez való alkalmazkodásban. A MyDyson™ alkalmazásban minden szobához kiválaszthatja a megfelelő szívóerőt.⁵

Hvata više nego drugi roboti na svim vrstama podova6

Prva Dysonova četka koja kombinira tri načina dubinskog čišćenja. Napravljena sa širokim promjerom da bi se smanjilo zapetljavanje dlaka.

Ostali robotski usisavači u usporedbi sčišćenjem tepiha i tvrdih podova robota Dyson 360 Vis Nav

Četka s trostrukim djelovanjem. Napravljena za sve vrste podova.

Otkriva i uklanja mikroskopske čestice

U automatskom načinu rada piezo senzor prati razine prašine 15.000 puta u sekundi da bi otkrio mikroskopske čestice nevidljive ljudskom oku i automatski povećava snagu usisa kad je to potrebno.7

Presjek piezo senzora u robotu

Četiri načina za čišćenje na vaš način

S pomoću aplikacije MyDyson™ odaberite svaki od načina snage za svaku pojedinu prostoriju. Ili pustite da robot automatski odlučuje dok čisti.

x

Čisti sve do ruba

Produžna bočna cijev čisti zid

Robot Dyson 360 Vis Nav odozdo, čišćenje do ruba

Za razliku od ostalih čistača koji razbacuju prljavštinu, Dyson ju usisava

Jedan od najvećih izazova za sve robote. Riješen. Produžna bočna cijev automatski preusmjerava usis, dovoljno snažno za hvatanje prašine i prljavštine sve do zida.

Ostali robotski usisavači u usporedbi s čišćenjem duž zida robota Dyson 360 Vis Nav

Dubinski čisti. Pa vi me morate.

Četka u punoj širini čisti od ruba do ruba. Balansirano težište održava prianjanje za visoke uspone. Niskog je profila, što omogućuje dosezanje dalje ispod namještaja.

 • Dyson 360 Vis Nav upotrebljava svoj niski profil i prsten LED svjetla za čišćenje ispod namještaja

  Dostiže gdje vi ne možete

  Nizak profil dopušta robotu da čisti ispod namještaja, a prsten LED svjetla pomaže pri navigaciji kod slabog svjetla i u kutovima.

 • Robot Dyson 360 Vis Nav silazi niz stepenicu

  Doseže tamo gdje treba čistiti

  Kućište i obliku slova D doseže kutove. Napredni ovjes s dva kraka održava prianjanje i robotu omogućava uspon na stepenice do 21 mm.

 • Dyson 360 Vis Nav kreće se kroz dom

  Izbjegava prepreke

  26 vanjskih senzora mjeri 20 puta u sekundi i otkrivaju prepreke i opasnosti za inteligentnu navigaciju.

x

Inteligentna navigacija

26 senzora. Preglednost od 360°. Sustavo se kreće.

Prikaz robotove vizualne navigacije od 360°

Inteligentan. Samostalan.

Preglednost od 360° i senzori „time od flight” za izbjegavanje prepreka. S ovjesom s dva kraka da bi robot izbjegao zaglavljivanje.

 • Prikaz robotove analize okoline

  Analize

  Robot, s pomoću sustava preglednosti od 360°, inteligentno analizira okolinu.

 • Slika s prikazom načina čišćenja i predložak mapiranja robota Dyson 360 Vis Nav

  Mape

  Prikupljajući ove podatke robot mapira svaku prostoriju i svaki kat doma.

 • Žena upotrebljava aplikaciju MyDyson™ za upravljanje robotom

  Povezivanje

  Sve se pamti preko aplikacije MyDyson™️, spremno za postavljanje zona i prilagodbu ponašanja robota.

Robot radi u suradnji s aplikacijom MyDyson™ da bi se pametno kretao po vašem domu i čistio ga.

 • Zaslon mapiranja i podjele zona aplikacije MyDyson™

  Prilagodite čišćenje

  Odredite područja u domu i odaberite način i vrijeme kad ih robot čisti postavljajući vrijeme, dane, pa čak i snagu koju robot upotrebljava tako da odgovara vašem domu.

 • Zaslon izvještaja o dubinskom čišćenju aplikacije MyDyson™

  Izvještaji od dubinskom čišćenju

  Robot mapira prašnjave točke u domu i automatski pojačava usisnu snagu kad je potrebno. Zatim kroz aplikaciju MyDyson™ daje znanstveni dokaz dubinskog čišćenja.

 • Zaslon pravila aplikacije MyDyson™

  Izvještaji od dubinskom čišćenju

  Isključite motor četke za tiha područja i debele tepihe, odredite područja bez penjanja ili postavite područja koja se moraju potpuno izbjegavati.

x

Dysonova najviša razina filtracije

Dysonov potpuno zatvoreni sustav filtracije HEPA od pet slojevahvata prašinu i zatvara 99,99% mikroskopskih čestica veličine čak 0,1 mikrona – manje od peruti kućnih ljubimaca i dizelske čađe.8

Staklena vlakna hvataju nanoskopske čestice

Staklena vlakna u post motornom filtru HEPA hvataju 99,99% nevidljivih čestica veličine od samo 0,1 mikrona.8

Mikroskopska slika staklenih vlakana filtra HEPA

Za čišći, higijenski dom

Robot Dyson 360 Vis Nav čisti više područja u dnevnoj sobi

x

Održavanje robota

 • Žena upotrebljava robotov mehanizam za higijensko izbacivanje u spremnik

  Higijensko pražnjenje spremnika

  Mehanizam za izbacivanje jednim dodirom odvodi prašinu i ostatke duboko u spremnik u samo jednom potezu pa ne morate dodirivati prljavštinu.

 • Žena ispire perivu četku vodom iz slavine

  Doživotno jednostavno održavanje. Čisto nakon čišćenja.

  Robot će vam reći kad mu je potrebna pozornost i navoditi vas jednostavnim uputama na zaslonu. Četka i trajni filtar mogu se prati, spremni za ponovnu upotrebu.

 • Žena, sjedeći na kauču, upotrebljava aplikaciju MyDyson™, s robotom u pozadini

  Njega bez problema

  Aplikacija MyDyson™ šalje praktične podsjetnike i jednostavne upute koji pomažu održavati robota. Neprekidno se poboljšava automatskim ažuriranjima softvera.

Samo Dyson radi kao Dyson

Najprije smo odbacili vrećicu. Zatim smo prerezali kabel. Sad smo vas potpuno oslobodili od čišćenja. Pa se možete vratiti u Dyson čisti dom.

Robotski usisavač Dyson 360 Vis Nav čisti tvrdi pod i tepih

Gyakran ismételt kérdések

Dyson 360 Vis Nav™ naša je najnovija i najnaprednija tehnologija robotskog usisavača do sada. Najsnažniji robotski usisavač¹ opremljen našim najnovijim motorom Hyperdymium™. Robot, s panoramskom kamerom s prikazom od 360°, može gledati oko sebe i vidjeti gdje treba čistiti uz sustavno i pametno mapiranje svoje putanje. A uz aplikaciju MyDyson™ možete kontrolirati čišćenje gdje god da se nalazite, prilagođavajući, planirajući i pregledavajući u stvarnom vremenu.

Naš robotski usisavač. usisava šest puta jače nego bilo koji drugi robotski usisavač2 i hvata više nego drugi roboti na svim vrstama podova.3 A zahvaljujući našoj patentiranoj tehnologiji ciklona, nikada ne gubi usisnu snagu.⁴ Kućište u obliku slova D, za razliku od okruglih robota, olakšava čišćenje kutova i s pomoću dodatna nove produžne bočne cijevi doseže sve do ruba i u kutove tako da nijedan dio doma ne ostaje netaknut. Naša nova četka s trostrukim djelovanjem prva je koja uključuje tri načina čišćenja na svim vrstama podova tako da dubinski čisti dom kao nijedna druga. S ovjes s dva kraka naš se robot može penjati preko prepreka visine do 21 mm. Piezo senzor unutar robota prati razine prašine i automatski povećava snagu usisa kad otkrije više prašine, a senzor time of flight otkriva zidove i predmete s udaljenosti do dva metra. Na kraju, trajni HEPA filtar hvata prašinu i zatvara 99,99 % mikroskopskih čestica veličine samo 0,1 mikron.7

Da, naš je robotski usisavač opremljen novom četkom s trostrukim djelovanjem koja kombinira tri načina dubinskog čišćenja i osmišljena je za sve vrste podova. Crne antistatičke niti od ugljičnih vlakana izvlače prašinu iz tvrdih podova i kutova, grube najlonske niti uklanjaju prašinu iz tepiha, a meki tkani najlon hvata velike ostatke prašine na svim vrstama podova. Pa ipak, robotski usisavač Dyson 360 Vis Nav™ ne može se upotrebljavati na vlažnim ili mokrim podovima.

Da, naš robotski usisavač ima šest puta jače usisavanje nego bilo koji drugi robotski usisavač² i hvata više nego drugi robotski usisavači na svim vrstama podova⁷ pa može prikupljati dlake kućnih ljubimaca iz cijelog doma. Trostruko djelovanje osmišljeno je i sa širokim promjerom da bi se smanjilo zapetljavanje dlaka.

Litij-ionska baterija s 12 ćelija pruža do 65 minuta snažnog usisa koji ne slabi kad je robotski usisavač u tihom načinu rada. Ipak, ukupno vrijeme rada razlikovat će se ovisno o načinu rada. vrsti poda, razmještaju namještaj i razinama prašine. Kad se robot treba napuniti, automatski će se vratiti na držač radi punjenja. A kad se napuni do kraja, vratit će se i nastaviti s čišćenjem od mjesta gdje je stao. Ukupno robotskom usisavaču Dyson 360 Vis Nav™ potrebno je 2 sata i 45 minuta da se potpuno napuni.

Pascali (Pa) mjerna su jedinica koja se u fizici upotrebljava za opis razlike u tlaku unutar predmeta i izvan njih. Zračni vati (AW), s druge strane, mjere snagu usisa, uzimajući u obzir tlak (PA) i brzinu strujanja zraka. Budući da je to cjelovito mjerenje, vrijednost zračnih vata najkorisnija je za procjenu radnih karakteristika usisavača.

Zračni se vati (AW) razlikuju između robotskih, bežičnih, štapnih ili cilindričnih usisavača. Iako zračni vati mogu pomoći u označavanju snage usisa usisavača, oni su samo jedan čimbenik koji treba uzeti u obzir. Dobro brtvljenje i pametan izgled imaju ključne uloge u ukupnoj snazi i učinkovitosti. Općenito, kad se razgovara o radnim karakteristikama, više zračnih vata znače bolju snagu usisa. Robotskim usisavačima pak nije potrebno jednako zračnih vata kao bežičnim, štapnim ili cilindričnim usisavačima, a to je zato jer bolje prianjaju uz površinu.

Snaga usisa, navedena u zračnim vatima (AW) dobra je poletna točka za razumijevanje snage usisa jer oni prikazuju tlak i brzinu strujanja zraka. Dobro brtvljenje usisavača također je važno jer se zračni vati mogu izgubiti kroz pukotine i razmake na uređaju. Dobro osmišljeno strujanje zraka drugi je važna čimbenik koji usisavaču omogućava da potpuno hvata prašinu i ostatke na teško dostupnim mjestima.

Da, preko aplikacije MyDyson™️ možete upravljati, prilagođavati i planirati čišćenje bez obzira jeste li kod kuće ili ne. Naš robotski usisavač kompatibilan je i sa značajkama Alexa I Google Assistant⁶ i može se njime upravljati samo glasovnim upravljanjem. Čišćenje se može prilagoditi tako da u domu odredite područja i odaberete kako ih i kad robot treba čistit postavljajući vrijeme, dane i snagu. Možete postaviti pravila i rutine, kao što je isključivanje motora četke za tiha područja i debeli tepisi, odrediti područja bez penjanja ili postaviti područja koja se moraju potpuno izbjegavati. Aplikacija MyDyson™, kad završi, prikazat će izvještaj o čišćenju i prikazujući znanstveni dokaz dubinskog čišćenja, gdje je robotski usisavač čistio i koliko je prašine prikupio. Na kraju, aplikacija MyDyson™, osigurava da robotski usisavač uvijek ima najnovije funkcije i značajke automatskim ažuriranjem softvera preko Wi-Fi mreže.⁵

Da. Veza s aplikacijom MyDyson™ obavezna je da biste postavili robotski usisavač. Tako se uključuju njegove pametne značajke.

Robotski usisavač Dyson 360 Vis Nav™ opremljen je pametnim sustavom preglednosti od 360° pa može analizirati okolinu i precizno vidjeti gdje treba čistiti i zapamtiti gdje je bio. Ovaj je uređaj opremljen s 26 senzora i analizira do 10.000 podatkovnih točaka u sekundi stvarajući mapu svake prostorije i poda da bi se mogao pametno kretati po cijelom domu. Sve se informacije pamte u aplikaciji MyDyson™ tako da možete postaviti područja i prilagoditi ponašanje robotskog usisavača.

Naš robotski usisavač ima četiri načina čišćenja tako da možete čistiti na svoj način. Automatski način preporučuje se i on analizira razine prašine i automatski povećava snagu usisa kad se otkrije više prašine. Brzi način: optimizira brzinu za svakodnevno čišćenje. Tihi način: smanjuje buku na tihim mjestima i pruža duže vrijeme rada. Način Boost pruža jači usis za čišćenje tvrdokorne prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca. Načine rada možete odabrati s pomoću aplikacije MyDyson™ ili na LCD zaslonu robotskog usisavača Dyson 360 Vis Nav™.

Pratite ovu poveznicu da biste saznali kako se postavlja i započinje upotrebljavati novi robotski usisavač Dyson 360 Vis Nav™ da biste bili sigurni da ga iskorištavate na najbolji način. Prije prvog čišćenja preporučujemo da preuzmete aplikaciju MyDyson™ i upotrijebite značajku mapiranja da bi robot mogao razumjeti svoje okruženje i raspored u vašem domu.

Robotski usisavač reći će vam kad mu je potrebna pozornost i navoditi vas jednostavnim uputama na zaslonu. Pražnjenje jednim jednostavnim, higijenskim potezom. Četka i trajni filtar mogu se prati, spremni za ponovnu upotrebu.

Predano radimo na tome da osiguramo da vaši osobni podaci budu zaštićeni i da se nikad ne zlouporabe. Iako kamera robotskog usisavača „vidi” prostoriju, ona bilježi samo oblike i kontrast i nikada ne snima ni ne šalje slike. Saznajte više u našim pravilima o zaštiti privatnosti.

Dyson 360 Vis Nav™ punit će se na zidnoj stanici za punjenje i odlaganje, koju dobivate kad kupite robotski usisavač. Robot će uvijek biti spojen na zidnu stanicu za punjenje i odlaganje kad se ne puni i automatski će se vratiti na nju nakon svakog čišćenja i radi punjenja, ako je potrebno. Ukupno, usisavaču Dyson 360 Vis Nav™ potrebno je 2 sata o 45 minuta da se potpuno napuni,

Slično kao i na bežičnim uređajima, robotski usisavač Dyson 360 Vis Nav™ upotrebljava mehanizam za higijensko pražnjenje jednim klikom da bi se prašina i ostaci jednim potezom izbacili u spremnik, tako da ne trebate dirati prljavštinu.

Rezervne dijelove i nastavke za robotski usisivač Dyson 360 Vis Nav™ pronađite na web-mjestu Dyson.

Preuzimanje aplikacije MyDyson™ bitno je da biste na najbolji način iskoristili robotski usisavač Dyson 360 Vis Nav™ i upotrebljavali sve njegove značajke. Aplikaciju možete preuzeti tako da skenirate QR kod na kutiji ili da aplikaciju besplatno preuzmete u trgovini App Store ili Google Play Store.