Dyson Cyclone V10 bežični štapni usisavač | Tehnologija

Tehnologija

Pionirska tehnologija.

Dyson digitalni motor V10.

Najmanji, najlakši a ipak najsnažniji motor usisavača kojeg je Dyson ikada proizveo. Njegova keramička osovina se zakrivljuje na 1,600°C što je čini 3 puta jačom od čelične, no s upola gustoće. S pokretačem koji smo maknuli s prednjeg dijela motora u zadnji, aksijalni protok uvlači hladni zrak kako bi smanjio temperaturu i pustio motor da se vrti do 125,000rpm. Koji generira usisnu snagu cilindričnog usisavača. ¹

¹Snaga usisavanja testirana prema EN 60312-1 CL5.8 i CL5.9 na crijevu/zidu, s punim spremnikom, testirano u MAX modu rada.

Svjetski patenti i patenti na Dyson Cyclone V10™tehnologiji.

Stvaranje G-sile unutar svakog od 14 ciklona

Slojevi tankog laminiranog čelika pokreću magnetna polja koja vrte motor.

„Dyson izdvajaju njegovi izumi. Cikloni generiraju 79,000g za odvajanje prašine.тPioniri digitalnih motora koji su manji, brži i snažniji. To je naša opsesija. Zato ništa drugo ne radi kao Dyson usisavač.“

James Dyson - Inženjer

14 ciklona.

Generiranjem sile veće od 79,000G prikuplja mikroskopski sitne čestice kao pelud i bakterije u spremnik. Raspoređivanjem svakog od 14 ciklona oko osi uređaja, zrak protječe učinkovitije kroz njih. Kada se cikloni nakose, zrak ubrzava od 45mph do120mph stvarajući centrifugalne sile koje sakupljaju fine čestice.

Baterija sa 7 ćelija, gusto-energetska

Lithium ionska baterija Dyson Cyclone V10™ usisavača ima ćeliju više od Dyson V8™ usisavača kako bi radila na većem naponu i imala više snage. No zato što svaka od sedam visoko kapacitetnih nikal-kobalt-aluminijskih katoda su malo manje, nema dodatne težine.
Unutarnja LED dijagnostika sustava i senzori visine omogućuju uređaju automatsku optimalizaciju napajanja glave čistača u svakom trenutku.

Besplatna dostava

2 year guarantee

2 godine jamstva

Konfiguracija u jednom redu.

“Naciljaj i pucaj” položaj motora, spremnika i ciklona omogućavanje uvlačenje zraka izravno iz glave usisavača u ciklone u jednom redu. Ovo, kombinirano sa snažnijim Dyson digitalnim motorom V10 povećava usisnu snagu do 150 Air watta – to je 20% više nego kod usisavača Dyson V8™.

Dyson V8™

Dyson Cyclone V10™

Filtracija cijelog sustava.

S nepropusnom brtvom oko ciklonskog sklopa i gumenom brtvilom pod pritiskom oko filtera, cijeli je sustav potpuno zatvoren - sprečavanje prašine, alergena i bakterija da se vrate natrag u zrak. To znači da usisavač zadržava 99,97% sitne prašine do 0,3 mikrona i izbacuje zrak čišći od onog koji udišemo. Pred i post motorni filter kombinirani su u jednom uređaju radi lakšeg održavanja.

³Testirano prema normi EN 60312-1 5.11. Testirano u MAX modu.

Akustički napravljeno.

Aerodinamično kućište regulira zračne puteve oko motora, smanjujući bučne turbulencije. Kombinirano je s akustičnim materijalima koji upijaju vibracije, post motornim filterom koji prigušuje zvuk te akustičnim čepovima koji dalje smanjuju intenzitet zvuka blokirajući vidno polje izvoru zvuka.

Dyson Cyclone V10™:

Dyson V8 Absolute

Dyson V10 Absolute

Dyson V10 Motorhead

Dyson V10 Animal

;