Skip navigation
dyson australia

Dysonova tehnologija pomaže u stvaranju čišćeg, zdravijeg doma.

Otkrijte kako je naša najnovija tehnologija usisavača i pročišćivača napravljena da bi pomogla u stvaranju čišćih i zdravijih domova.

zdraviji domovi uz dyson

Napredna filtracija u šest faza hvata i zadržava sitnu prašinu

Filtracija u šest faza hvata prašinu, pelud i alergene, a iznimno integrirane brtve sprečavaju da ponovno iscure u zrak. Hvata 99,99 % čestica veličine do 0,3 mikrona.2

Slika presjeka sustava filtracije u šest faza.

Dubinsko čišćenje cijelog doma

 • Svestrano čišćenje

  Snažno usisavanje za dubinsko čišćenje posvuda

  Usisavači Dyson V11™ imaju najsnažniji usis od svih bežičnih usisavača. 2 Bežična svestranost i nastavci koje izrađuje Dyson pomažu u čišćenju teško dostupnih područja.

 • Higijensko pražnjenje spremnika

  Higijensko pražnjenje spremnika

  Mehanizam "naciljaj i isprazni" higijenski izbacuje prljavštinu i prašinu u jednom potezu - tako da ne trebate dirati prljavštinu.

 • Pranje filtra

  Lako održavanje

  Perivi sastavni dijelovi, kao što je filtar, lako se mogu skinuti i isprati. Visoko učinkovito odvajanje prašine znači da se nije potrebno prati ciklone ili druge dijelove uređaja.

Pročišćava, grije i hladi

Ventilator za pročišćavanje i grijanje Dyson Pure Hot+Cool™ upotrebljava tehnologiju Air Multiplier™ koja raspršuje pročišćeni zrak po cijeloj prostori, a nepropusni filtar HEPA hvata 99,95 % ultrasitnih čestica kao što su alergeni i zagađivači.3

Opremljen je s tri pametna senzora koji automatski otkrivaju i izvještavaju o česticama i plinovima u zraku u stvarnom vremenu.5

Rendgenska slika Dysonove tehnologije pročišćivača

Filtar HEPA

 • Slika rastavljenog Dysonovog filtra HEPA u koji ulaze zagađivači

  Hvata zagađivače koje ne možete vidjeti

  Potpuno zabrtvljeni sustav filtracije HEPA 360° kombinacija je filtra s aktivnim ugljenom i filtra HEPA od staklenog vlakna. Zajedno, oni hvataju plinove i zagađivače i sprečavaju da se prljavi zrak vraća u prostoriju.

 • Krupni prikaz borosilikatnih staklenih mikrovlakana u Dysonovom filtru

  Filtar HEPA od staklenog vlakna

  9 metara borosilikatnih staklenih mikrovlakana, savijenih više od 200 puta, hvata 99,95 % alergena u zagađivača veličine samo 0,1 mikron.33

 • Krupni prikaz kristala ugljena u Dysonovom filtru

  Filtar s aktiviranim ugljenom

  Izrađen je od gustog sloja granula ugljena koje su obrađene kisikom da bi bile poroznije. Tako se povećava površina ugljena i hvataju plinovi kao što su formaldehid, benzen i NO2

Pametno prilagođavanje osvjetljenja u domu

Svjetiljka Lightcycle™ napravljena je da bi podržala vaš tjelesni sat. Pametno upravljani optički protok prilagođava tri topla i tri hladna LED svjetla preciznim prilagođavanjem temperature boje i svjetline tako da odgovaraju vašoj dobi, zadatku i razdoblju dana.

Svjetla Dyson u domovima

Daju pravo svjetlo koje odgovara vašoj dobi i zadatku

 • Dvoje ljudi uči uz svjetlo za zadatke Lightcycle™

  Pomažu poboljšati vizualne karakteristike6 za rad i učenje

  Svjetlina od više od 1000 luksa u kombinaciji sa zaštitom od odbljeska i niskim optičkim treperenjem7, nadilazi preporučene razine za rad za stolom.6

 • Čovjek u krevetu pored svjetla za zadatke Lightcycle™

  Neprekidno regulira plavo svjetlo

  Svjetlo za zadatke Lightcycle™, za razliku od većine svjetala koja ostaju ista, neprekidno prilagođava temperaturu boje i svjetinu. Dakle, regulira plavo svjetlo ovisno o lokalnom dnevnom svjetlu

 • Čovjek radi pod svjetlom za zadatke Lightcycle™

  Automatski ispravlja svjetlinu tako da odgovara vašoj dobi

  Kako starimo, naši očni mišići slabe, a leće postaju tvrđe pa nam je potrebo do četiri puta više svjetla.8 Svjetlo za zadatke Lightcycle™ automatski pruža svjetlinu koja je preporučena za vašu dob.

Kupujte izravno od Dysona.hr

1  Ispitano prema normi ASTM F1977-04 (čestice veličine 0,3-0,5 mikrona) u načinu rada Boost.

2  Usis je ispitan prema normi IEC 62558-2 CL5.8 i 5.9, na četki, primjenom četke High Torque u usporedbi s bežičnim štapnim usisavačem, u načinu rada Boost.

3  Ispitana učinkovitost filtracije do 0,1 mikrona (EN1822), izbacivanje u zrak (DTM801), pokrivenost pročišćavanjem u prostoriji od 81 m3 (TM-003711) i učinkovitost grijanja u prostoriji od 35 m3 (DTM 961).

4 U maksimalnoj postavci, ispitano izbacivanje u zrak (DTM801), pokrivenost pročišćavanjem u prostoriji od 81 m3 (TM-003711) i učinkovitost grijanja u prostoriji od 35 m3 (DTM 961).

5  PM2.5, PM10, VOC, NO2.

6 Prema The Lighting Handbook, deseto izdanje (30. srpnja 2011.) društva Illuminating Engineering Society (IES).

7 Ispitano u skladu s normom IEEE 1789 – 2015 – Preporučene prakse za modulaciju struje kod LED svjetala velike svjetline radi smanjenja zdravstvenih opasnosti za gledatelje.

8 Klepeis NE, Nelson WC, Ott WR, et al. (2001). The National Human Activity Pattern Survey (NHAPS): a resource for assessing exposure to environmental pollutants. J Expo Anal Environ Epidemiol. 11:231-252.