Skip navigation
Dyson Purifier Humidify+Cool Autoreact logo

Hvata prašinu, alergene i virus H11N1

Pročišćava uklanjajući 99,95% ultrasitnih čestica2

Potpuno zabrtvljen prema normi HEPA H133

Dubinsko čišćenje bez poteškoća

Hvata prašinu, alergene i virus H1N1.

Kupujte izravno od Dysona.hr

Odaberite svoj model

  3-u-1: pročišćava, higijenski ovlažuje i osvježava

  Uklanja 99,95 % zagađivača najmanje veličine 0,1 mikrona i uništava formaldehid.

  Sakuplja pelud, prašinu i alergene

  Tehnologija Air Multiplier™ služi za projiciranje zraka kroz cijelu prostoriju.

  Tehnologija UV Cleanse služi za uklanjanje 99,9 % bakterija iz spremnika za vodu

  Spremnik za vodu od 5 l osigurava neprekidno ovlaživanje u trajanju do 36 sati

  LCD zaslon i indikatori za razinu čestica PM2.5, PM10, NO₂, hlapljivih organskih spojeva, HCHO i hidracije

  Upravljanje pomoću zaslona, daljinskog upravljača ili aplikacije MyDyson™

  Odobrila organizacija Mother and Child Institute

  Preporučila organizacija PTA za osobe koje boluju od alergija

Trenutno nedostupno
799,00 €

Šaljite mi obavijesti

Žao nam je, ovog proizvoda trenutačno nema na zalihi. Ostavite nam svoju e-adresu ako želite da vas obavijestimo kad postane dostupan.

Please leave this blank
Please do not change this field

Dyson provodi ispitivanja za prostorije u stvarnoj veličini

Ispitivanje CADR provodi se u zatvorenoj komori obujma 28,5 m³, s jednim senzorom i zrakom koji se cirkulira s pomoću ventilatora. Mi u Dysonu mislimo da to nije dovoljno dobro. Dysonovi pročišćivači testirani su prema kriterijima strožim od ispitivanja CADR, u prostoru veličine 81 m³ s devet senzora i bez stropnog ventilatora, da bi se osiguralo da su cijeli prostori pravilno pročišćeni.

Dyson provodi ispitivanja na pročišćivaču zraka u prostorima stvarne veličine u kojima se živi.

Snažna cirkulacija za pročišćavanje i ovlaživanje cijele prostorije.2

Pročišćivači Dyson privlače zagađivače kao što su pelud, prašina, alergeni i dim iz svih kutova prostorije.

Snažna cirkulacija za pročišćavanje i ovlaživanje cijele prostorije.

Dysonovi pročišćivači i ovlaživači testirani su izvan industrijskih standarda.

Naši su ovlaživači i pročišćivači ispitani u komori od 81 m³ s devet senzora koji neprekidno mjere kvalitetu zraka. Ostali proizvođaču upotrebljavaju manje komore od 28.5 m³ i samo jedan senzor i ventilator za simulaciju cirkulacije.

Dysonovi pročišćivači i ovlaživači testirani su izvan industrijskih standarda.
 • Komora za ispitivanje prema industrijskom standardu – samo 28,5 m³

  CADR test chamber


 • Ispitna komora POLAR Dyson – 81 m³

  Polar test chamber

Automatska detekcija i izvještavanje

Tri senzora neprekidno analiziraju zrak, a naš jedinstveni algoritam dijagnosticira zagađivače na molekularnoj razini te reagira pročišćavanjem i ovlaživanjem čak i prije prikaza kvalitete zraka u stvarnom vremenu.

Automatska detekcija i izvještavanje

Hvata zagađivače naprednim sustavom filtracije HEPA.

Ugljeni filtar neutralizira plinove kao što je benzen, a filtar HEPA H13 hvata 99,95 % čestica veličine do samo 0,1 mikrona.3

Hvata zagađivače naprednim sustavom filtracije HEPA.

Hvata plinove i iznimno sitne čestice

Potpuno zabrtvljeni sustav filtracije hvata većinu uobičajenih zagađivača u kućanstvu, uključujući pelud, baterije i neugodne mirise.

Hvata plinove i iznimno sitne čestice

Potpuno zabrtvljen u skladu s normom HEPA H134

Kako bi se spriječilo vraćanje zagađivača u zrak, filtar, ali i cijeli uređaj potpuno su zabrtvljeni prema standardu HEPA H13.³ Zagađivači tako ostaju unutra.

Potpuno zabrtvljen u skladu s normom HEPA H13.

Uništava potencijalno opasne bakterije

Tehnologija ultraljubičastog čišćenja Dysonova izlaže svaku kap vode snažnom UV svjetlu od λ275nm. Tako se uništava 99,9 % bakterija u vodi.² Pročišćena voda zatim isparava kroz 3D biostatsku mrežu zraka prije no što se pročišćeni i ovlaženi zrak ne rasprše po prostoriji.

Uništava potencijalno opasne bakterije

Higijensko ovlaživanje okoline.

Centralno grijanje i klima uređaji mogu doprinijeti razvoju suhog zraka u domu, što može uzrokovati dehidraciju. Ventilator, ovlaživač i pročišćivač Dyson automatski održava ciljnu razinu vlažnosti u zraku uz nevidljivi protok isparene vode, bez izmaglice, za još udobnije okruženje.

Higijensko ovlaživanje okoline.

Dubinsko čišćenje bez poteškoća

Dysonov bezbrižni ciklus dubinskog čišćenja potpunosti eliminira nakupljeni kamenac iz vodenog sustava proizvoda. Pritiskom na tipku, ciklus se aktivira i vodi vas kroz jednostavan proces korak po korak.

Dubinsko čišćenje bez poteškoća

Dodatne značajke

 • Diagram of two oscillators

  Kontrola Jet Axis

  Dva oscilatora usmjeravaju protok zraka kroz dva otvora pod kutom od 90 stupnjeva. Oni odvojeno ili istovremeno raspršuju protok zraka, ovisno o odabranom načinu rada. 

 • Isparivač

  Isparivač

  Biostatske srebrne niti zapletene su 3D mrežu zraka u intervalima od 6 mm. Pomažu spriječiti razvoj bakterija u isparivaču.

Česta pitanja

Dysonov isparivač i pročišćivač otkriva i hvata zagađivače i automatski mjeri ispravno razinu vlažnosti zraka. Zatim, on raspršuje pročišćeni i ovlaženi zrak u prostoriji, hladeći kad vam to treba.

Da, najbolje ćete rezultate postići ako se isparivač i pročišćivač upotrebljavaju tijekom cijele godine. Time se suzbija suhi zrak iz centralnog grijanja i klima uređaja i hvataju zagađivači kao što su prašina, pelud, dim. neugodni mirisi i alergeni s kućnih ljubimaca. Ovlaživač i pročišćivač mogu se upotrebljavati i dok spavate, u noćnom načinu rada.

Redizajnirali smo naš najnoviji ovlaživač pročišćivač kako bi bio potpuno zabrtvljen prema normi HEPA H13.⁴ uz ciklus dubinskog čišćenja koji uklanja nakupine minerala iz sustava za vodu u uređaju i koji vam na taj način osigurava bezbrižnost.

"Dyson Pure Humidify+Cool™ osmišljen je za pročišćavanje i ovlaživanje zraka pojedinačne prostorije, stoga biste ga trebali upotrebljavati na mjestu gdje provodite većinu vremena. Kod postavljanja proizvoda potrebno je paziti da postoji nekoliko metara slobodnog prostora oko uređaja tako da zrak može učinkovito cirkulirati. Zatvorite vrata i prozore i postavite uređaj podalje od ventilacijskih otvora. "

Da, uređaj može raditi kao pročišćivač i ovlaživač ili samo kao pročišćivač i ventilator.

To ovisi o tvrdoći vode na vašem području. Uređaj će vas podsjetiti da ciklus dubinskog čišćenja pokrenete jednom mjesečno u područjima s velikom tvrdoćom vode. Pokretanje ciklusa dubinskog čišćenja doprinosi uklanjanju neugodnih mirisa do kojih dolazi kod lošeg održavanja.

1Učinkovitost filtriranja ispitana na 0,1 mikrona (EN1822).

2Ispitana pokrivenost pročišćavanja u komori od 81 m³. Ispitana pokrivenost ovlaživanja u komori od 41 m³.

3Postignuta je učinkovitost filtracije Dysonovih proizvoda na MPPS-u od 99.95 % razine HEPA H13 definirane normom EN 1822, u usporedbi s pročišćivačima na temelju tržišnih podataka [iz ožujka 2020.]. Ispitivanja učinkovitosti filtracije proizvoda provedena su u postrojenju tvrtke IBR US u komori definiranoj standardom ASTM F3150, u maksimalnom načinu rada i pri uporabi čestica u ulju prema normi EN 1822.

4Pročišćivač smo stavili pred izazov s gripom tipa A (virus H1N1) u zraku u neovisnom laboratoriju. Nakon 60 minuta na maksimalnoj brzini ventilatora koncentracija u zraku u komori smanjila se za 99 %. Učinak se u stvarnom životu može razlikovati.


5Razlikuje se stopa sakupljanja plinova.

6Na temelju brzine 1 ventilatora.