Skip navigation
Dyson Gen5Detect logo

Odaberite svoj usisavač Dyson Gen5detect™

Najsnažniji bežičnu usisavač s HEPA filtrom tvrtke Dyson,1 opremljen brojnim naprednim tehnologijama. Napravljen za hvatanje virusa2, za potpuno higijensko čišćenje Dyson.

Usisavač Dyson Gen5detect s nastavcima za sve površine.

  • Naš najsnažniji bežični usisavač s HEPA filtrom
  • Otkriva dvostruko više nevidljive prašine. Automatski raspetljava dlake. Za sve vrste podova.
  • Sakuplja i uklanja 99,9 % virusa zahvaljujući HEPA filtru.
  • Do 70 minuta rada. LCD zaslon označava kad je pod čist.
899,00 €

Pretvara se u ručni usisavač jednim klikom

Ne trošite vrijeme za prebacivanje u ručni način rada. Nastavak za prašinu ugrađen u cijev.

Usisavač Dyson Gen5detect s ugrađenim nastavkom za prašinu i pukotine.

1Snaga usisa ispitana je u neovisnom laboratoriju SGS-IBR u SAD-u 2022. godine, prema normi IEC62885-4 CL5.8 i CL5.9 na fleksibilnom ulazu, s punim spremnikom, u načinu rada Boost.
2Laboratorij treće strane Airmid (Irska) 2022. testirao je učinkovitost hvatanja virusa u Boost načinu rada s H1N1 i MS2. Nije testirano na virus SARS-CoV-2.
3Filtracija testirana prema ASTM F3150 u načinu rada Boost u vanjskom laboratoriju SGS IBR u SAD-u, 2022. Učinkovitost filtracije izračunata je usporedbom broja standardiziranih čestica koje ulaze u usisavač i onih koje se ispuštaju. Brzina hvatanja može varirati ovisno o stvarnim uvjetima i načinu upotrebe. 
4U usporedbi s originalnom četkom Dyson Laser Slim Fluffy™. Na učinkovitost mogu utjecati uvjeti rasvjete, vrsta prljavštine i površine koje se usisavaju.
5Maksimalna preciznost postiže se u automatskom načinu rada. Funkcija automatske rampe samo u načinu rada Auto. Ispitivanje je obavljeno na temelju prosječne upotrebe u kućanstvu, na temelju internih Dysonovih podataka ispitivanja.
6Primjenjivo u načinu rada Eco na tvrdim podovima. Stvarno vrijeme rada razlikuje se ovisno o načinu rada i/ili korištenim nastavcima.
7Tehnologija Dynamic Load Sensing primjenjuje se samo u automatskom načinu rada s pričvršćenom četkom Digital Motorbar™.
8Dodatne se baterije zasebno prodaju.