Skip navigation

Tehnologija budućnosti

Preoblikujemo sutrašnjicu

Dysonovi studenti inženjerstva

Sljedeća generacija

Nama je tehnologija sve. Potpuno smo posvećeni tome da živote ljudi mijenjamo svojim radikalnim idejama. Neprekidno nastojimo prepoznati buduće izazove, posvećeni smo tome da potičemo i pripremamo svoje inženjere koji će ih riješiti.

Slika presjeka motora

Institut Dyson inženjerstva i tehnologije

Institut Dyson inženjerstva i tehnologije priprema sljedeću generaciju zaljubljenika u tehnologiju. Studenti Instituta Dyson inženjerstva i tehnologije rade u Dysonovom globalnom inženjerskom timu dok studiraju i dok ne diplomiraju inženjerstvo. A buduću da tvrtka Dyson pokriva školarinu, mogu diplomirati bez duga.

Dysonovi studenti inženjerstva

Zaklada Jamesa Dysona

Zaklada Jamesa Dysona posvećena je poticanju budućih svjetskih Brunelsa, Edisona i Faradaya. U suradnji s predavačima i studentima, potičemo mlade da razmišljaju na drugačiji način, griješe i budu svjesni svog tehnološkog potencijala.

Mladi studenti tehnologije uči od Dysonovoj tehnologiji

Nagrada James Dyson

Međunarodna nagrada za dizajn slavi i nadahnjuje sljedeću generaciju inženjera. Predvođena Zakladom Jamesa Dysona, izaziva studente da naprave nešto što će riješiti problem. Nagrada? 30.000 £ i globalna platforma na kojoj se pokreće ideja.

James Dyson and Isis Shiffer wearing Ecohelmets